HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Καλαβρύτων Αθ. Μενούνος κατά Αντιδημάρχου Σπ. Καούρη με Ανακοίνωση - Καταγγελία

Ανακοίνωση - καταγγελία κατά του Αντιδημάρχου κ. Καούρη, έδωσε στην δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων Αθανάσιος ...



Ανακοίνωση - καταγγελία κατά του Αντιδημάρχου κ. Καούρη, έδωσε στην δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων Αθανάσιος Μενούνος, κάνοντας λόγο για, απαξιωτική συμπεριφορά προς το Συμβούλιο Κοινότητας Καλαβρύτων και αυθαιρεσίες.
Η καταγγελία του κ. Μενούνου έχει ως εξής: 
Τις τελευταίες μέρες, γίναμε για δεύτερη φορά μάρτυρες, απαξιωτικής συμπεριφοράς του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων Σπύρου Καούρη, προς το Συμβούλιο Κοινότητας Καλαβρύτων και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη την κοινωνία της πόλης.
Συγκεκριμένα και μετά από απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας, τοποθετήθηκαν μικροί κάλαθοι συλλογής απορριμάτων, στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων, σε συγκεκριμένα σημεία, προκειμένου να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα του πεζόδρομου, καθώς και η ποιότητα ζωής, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών.
Μετά από αντιδράσεις συγγενικού του προσώπου, ο  Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Καούρης, αυθαιρέτησε. Χωρίς να έχει καμία εκ της ιδιότητάς του αρμοδιότητα, απομάκρυνε έναν από τους κάλαθους αυτούς.
Το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι το δεύτερο που παρατηρείται, καθώς λίγο καιρό πριν, πάλι με δική του προτροπή, προκειμένου να εξυπηρετήσει για ακόμα μια φορά μικροσυμφέροντα ορισμένων καταστηματαρχών, απομακρύνθηκαν κάδοι σκουπιδιών από προκαθορισμένες θέσεις που είχαν καθορισθεί με απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων, στην περιοχή του πρώην σταθμού ΚΤΕΛ.
Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες στην κοινωνία των Καλαβρύτων και δεν αρμόζουν σε αιρετούς οι οποίοι έχουν εκλεγεί για να στηρίζουν τα συμφέροντα όλων των πολιτών και όχι τα μικροσυμφέροντα ορισμένων.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων
Αθανάσιος Μενούνος


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.