HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήμαρχος Καλαβρύτων: Οι Αστυνομικοί μας αξίζουν κάθε τιμή

Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων Βασίλειο Σταθούλια και μέσα από το πρόσωπό του τίμησε όλους τους Αστυνομικούς που υπηρετο...




Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων Βασίλειο Σταθούλια και μέσα από το πρόσωπό του τίμησε όλους τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στα Καλάβρυτα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Η αγαστή, όσο και αποτελεσματική συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας, στα Καλάβρυτα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όπως τόνισε ο κος Παπαδόπουλος, "η στενή και διαρκής αυτή συνεργασία θα είναι αδιάλειπτη", συμπληρώνοντας οτι: "τόσο ο Διοικητής μας κος Σταθούλιας, που επι σειρά ετών υπηρετεί τον τόπο μας, όσο και όλο το δυναμικό της τοπικής ΕΛΑΣ στέκεται με αποτελεσματικότητα και συνέπεια στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως δίπλα στον πολίτη για αυτό τους αξίζει κάθε τιμή."
Ο κος Σταθούλιας, ευχαρίστησε τον κο Παπαδόπουλο για την τιμή και την αναγνώριση των προσπαθειών των στελεχών του Τμήματος, αλλά και την συνεχή αρωγή και στήριξη της Δημοτικής Αρχής προς την Υπηρεσία.

Ο κος Παπαδόπουλος προσέφερε στον κο Σταθούλια, τον Επετειακό Τόμο που εξέδωσε ο Δήμος, με τίτλο: «1821-2021 Καλάβρυτα: Φλόγα Ελευθερίας», το μετάλλιο – ακριβές αντίγραφο – που σχεδιάστηκε από τον Βαυαρό χαράκτη K. Lange, το οποίο εικονίζει τον Παλαιών Πατρών Γερμανό από την μία όψη, και στην άλλη όψη, δυο Αγωνιστές σε κίνηση ορκωμοσίας και ένα επετειακό πίνακα-αφίσα που θα κοσμεί το Α.Τ.Καλαβρύτων.



  

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.