HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα "χέρια" του Δήμου το κτήριο του π. Ειρηνοδικείου Κλειτορίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκποίησης του κτηρίου του π Ειρηνοδικείου Κλειτορίας από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Δήμος Καλαβρύτων  που κατέθεσε την προσφορά ...



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκποίησης του κτηρίου του π Ειρηνοδικείου Κλειτορίας από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Δήμος Καλαβρύτων  που κατέθεσε την προσφορά του, ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος και η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου ενός μηνός. Με την υλοποίηση της απόφασης για την αγορά του κτηρίου ο Δήμος Καλαβρύτων ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της περιοχής της Κλειτορίας για την αγορά και αξιοποίηση του ακινήτου επ΄ ωφελεία των κατοίκων της αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων.

Όπως είχε γράψει η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" Ο Δήμος κάνει δικό του το οικόπεδο 909 τ.μ. και το οίκημα 590 τ.μ. σε απόσταση 400 μ. από την κεντρική πλατεία, προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης - Καλαβρύτων. Το ποσό που εγκρίθηκε για το «χτύπημα» στο ΤΑΙΠΕΔ, ήταν 150.000 ευρώ, με εγγύηση 10.000 ευρώ και δυνατότητα καταβολής συμφωνημένου τιμήματος σε 5 δόσεις, αν όχι σε εφάπαξ καταβολή. Το κεντρικό αυτό κτίριο που είναι έρημο από τότε που έκλεισε το Ειρηνοδικείο κρίνεται ιδανικό για να στεγάσει εκεί υπηρεσίες του Δήμου και το Μουσείο Αρχαίου Κλείτορα.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.