HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: ΒΙΝΤΕΟ με τον κλέφτη της... μπουγάδας

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του κλέφτη της... μπουγάδας που μέσα σε δύο μέρες έκλεψε παπούτσια, αλλά και απλωμένα ρούχα σε απλώστρα, έ...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του κλέφτη της... μπουγάδας που μέσα σε δύο μέρες έκλεψε παπούτσια, αλλά και απλωμένα ρούχα σε απλώστρα, έφερε στο φως το απόγευμα της Παρασκευής το Mega. Στα νέα πλάνα, ο άνδρας σκαρφαλώνει αρχικά σε σκέπαστρο και εν συνεχεία φθάνει σε μπαλκόνι για να κλέψει ένα ζευγάρι παπούτσια. Αρχικά παίρνει το αριστερό, στη συνέχεια σκέφτεται πως θέλει το δεξί. Τελικά παίρνει και τα δύο, αλλά το ένα του έπεσε στην προσπάθεια του να κατέβει από το μπαλκόνι.
Ο ιδιοκτήτης των παπουτσιών ήταν αδύνατον να φανταστεί τα όσα είχαν συμβεί την ώρα που απουσίαζε. Μόλις είδε τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και άκουσε έκπληκτος πως ήρθε δεύτερος, αφού ήδη είχε προηγηθεί η καταγγελία για την κλοπή της μπουγάδας. Το περιστατικό, όπου η κάμερα τον κατέγραψε να κλέβει ρούχα από απλώστρα με την ιδιοκτήτρια να τον βλέπει από το κλειστό κύκλωμα ούσα κλεισμένη στα ενδότερα του σπιτιού της.

Μετά την κλοπή της μπουγάδας συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.