Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πολύτιμο βιβλίο «Ιστορία της Επαρχίας Καλαβρύτων» του Νίκου Σακελλαρόπουλου για ιερό σκοπό

Το βιβλίο του πολυβραβευμένου συμπατριώτη μας συγγραφέα Νίκου Σακελλαρόπουλου «Ιστορία της Επαρχίας Καλαβρύτων», δίτομο, μεγάλου σχήματος...



Το βιβλίο του πολυβραβευμένου συμπατριώτη μας συγγραφέα Νίκου Σακελλαρόπουλου «Ιστορία της Επαρχίας Καλαβρύτων», δίτομο, μεγάλου σχήματος, πολυτελής έκδοση, που έχει χαρακτηριστεί από ειδικούς, πρότυπο συγγραφής τοπικής ιστορίας και παράδειγμα αντικειμενικότητας και που έχει αποσπάσει άριστες, στην κυριολεξία, κριτικές,  προσφέρεται μόνο 20 Ευρώ συν τα ταχυδρομικά έξοδα και τα χρήματα θα πηγαίνουν όλα στην ιεραποστολή (Ιερός Χρυσόστομος), απ’ όπου και η σχετική απόδειξη. Έτσι όποιος το θελήσει αποκτάει ένα βιβλίο που αναφέρεται στη πολύτιμη ιστορία της ηρωικής και μαρτυρικής επαρχίας μας και παράλληλα βοηθάει έναν ιερό σκοπό.

Παρατίθενται ενδεικτικά μικρά αποσπάσματα από μερικές κριτικές:

 α) «Πραγματεύεται τα διάφορα θέματα με επάρκεια, ακριβολογία και υπευθυνότητα, πράγματα που διακρίνει κανείς μόνο σε συγγραφείς επιστημονικών έργωνΟι συμπατριώτες μας, τωρινοί και μεταγενέστεροι,  θα σας ευγνωμονούν». Αθανάσιος Φωτόπουλος πρώην καθηγητής ιστορίας Πανεπιστημίου Πατρών και τώρα πρόεδρος Ομίλου Πελοποννησιακών Σπουδών.

 β) «Προσφέρατε τα μέγιστα προς τον τόπον μας…». Μοναχός Μάξιμος Ιβηρίτης (τ. Πρωτεπιστάτης Αγίου Όρους-Συγγραφέας). 

 γ)«…Αποτελεί πραγματικά επιστημονική συμβολή στην έρευνα…πρέπει να υποβληθεί στην Ακαδημία, με αίτημα τη βράβευσή του…». Επαμεινώνδας Σπηλιωτόπουλος, επίτιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημαϊκός (τ. Πρόεδρος).

δ) Πρόκειται για ένα συγγραφικό και εκδοτικό άθλο… επίτευγμα ενός σπάνιου και σημαντικού έργου… φέρει τη σφραγίδα της εκδοτικής τελειότητας, εγκυρότητας και αρτιότητας. Λογοτεχνική Επιθεώρηση Τέχνης και Γραμμάτων «Νουμάς»   

ε) «…Αφήνει έκθαμβο τον αναγνώστη…». Νικ. Παπακωνσταντόπουλος συγγραφέας

στ)«… Ένας θησαυρός για την ιστορική και μαρτυρική Επαρχία των Καλαβρύτων»

Εφημερίδα «Πελοπόννησος»  

ζ) «…Πολύτιμη πηγή ιστορικών, περιβαλλοντολογικών, δημογραφικών και λαογραφικών στοιχείων». Αθανάσιος Τζώρτζης ιστορικός ερευνητής.

η )«Σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές». Κων. Νικολόπουλος συγγραφέας

θ) «Έργο ζωής, σπουδαίο και μεγαλειώδες…Τα λόγια ωχριούν μπροστά στο μεγαλείο αυτού του σπουδαίου ιστορικού κειμένου…». Θεοδώρα Μαρούδα, συγγραφέας -δημοσιογράφος στην εφημερίδα “Γνώμη” Πατρών»

Τηλέφωνα Παραγγελίας 2610324266 και 6978721922  email nsakell@otenet.gr

 



Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.