Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλα ανοιχτά για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στο ερώτημα εάν μετά την ΕΜΑΚ εξετάζεται να επεκταθούν και σε άλλους τομείς απάντησε η Αριστοτελία...



Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στο ερώτημα εάν μετά την ΕΜΑΚ εξετάζεται να επεκταθούν και σε άλλους τομείς απάντησε η Αριστοτελία Πελώνη. Όπως είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, "η απόφαση για την ΕΜΑΚ αφορά σε μια πολύ κρίσιμη υπηρεσία, μια κρίσιμη δομή του κράτους που έχει να κάνει με την ασφάλεια. Δεν μπορεί να λείψει κανείς, από καμία βάρδια".
Η κα Πελώνη υποστήριξε ότι "όπως έχει δηλώσει και ο Πρωθυπουργός, η σχετική συζήτηση για τους υγειονομικούς θα γίνει τον Σεπτέμβριο και όχι ενώ βρισκόμαστε στη φάση της μάχης και των εμβολιασμών". Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος τόνισε ότι "η υπόθεση της ΕΜΑΚ είναι ένα πρώτο βήμα" και πρόσθεσε ότι "όλα αξιολογούνται και όλα εξετάζονται".

Δεν μπορεί να γίνονται ανεκτά φαινόμενα που δημιουργούν ζητήματα για τη δημόσια υγεία
Αναφερόμενη στην τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας η Κυβερνητική Εκπρόσωπος επεσήμανε: «Από αύριο, με την επαναλειτουργία -κάτω από συγκεκριμένους κανόνες- των θερινών κινηματογράφων γίνεται ένα ακόμη βήμα στην ανάκτηση της ελευθερίας που μας στέρησε η υγειονομική καταιγίδα. Ελευθερία, όμως, -όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σημαίνει ασυδοσία. Κι αυτό είναι ανάγκη να συνειδητοποιηθεί από όλους. Διότι -όπως προκύπτει από τα στοιχεία των ελέγχων- παρατηρείται χαλάρωση στη χρήση των μασκών, την τήρηση των αποστάσεων, τους όρους λειτουργίας των εστιατορίων και των καφέ». Υπογράμμισε ακόμη πως «απέναντι σε όλα αυτά, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους. Δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές ούτε πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, ούτε φαινόμενα που δημιουργούν σοβαρά ζητήματα για τη δημόσια υγεία και για την πορεία ελευθερίας που ξεκινήσαμε».

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.