Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κορινθία

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον Σχίνο Κορινθίας. Η πυρκαγιά  ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (19/5) σε χο...



Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον Σχίνο Κορινθίας. Η πυρκαγιά  ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο.
Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών Σχίνος και Αγία Σωτήρα.  Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει νοτιοανατολική εξέλιξη.  Περίπου στις 04:00 τα  ξημερώματα η Πυροσβεστική ενημέρωσε  ότι προχωρά στην εκκένωση ακόμα δυο οικισμών, στις Βαμβακιές και τη Μαυρολίμνη. 
Στο σημείο πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι και δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής η οποία έχει στο σημείο 54 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το METΠE, ενώ σύμφωνα με το Korinthos tv στην περιοχή σπεύδουν ενισχύσεις από την Αττική και την Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.