HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Εορτάστηκε ο Άγιος Κωνσταντίνος στα 1200 μέτρα υψόμετρο παρουσία της Δημοτικής Αρχής (ΦΩΤΟ)

Στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου, στα 1200 μέτρα υψόμετρο και σε ειδυλλιακή τοποθεσία, γιορτάσθηκε σήμερα η μνήμη των Αγίων Κωνστα...



Στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου, στα 1200 μέτρα υψόμετρο και σε ειδυλλιακή τοποθεσία, γιορτάσθηκε σήμερα η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λειβάρτζι, παρουσία πολλών πιστών που βρέθηκαν εκεί χάριν της πρόσφατης διάνοιξης του δρόμου προς το εκκλησάκι.
Εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Σύμβουλο Λεωνίδα Βασιλόπουλο, τον εντεταλμένο Σύμβουλο κο Παναγιώτη Λιακόπουλο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ.Λειβαρτζίου κο Πάνο Καλογεράκη.
Να σημειώσουμε οτι πρόσφατα έγινε και η επισκευή της υδρομάστευσης με τον νερό πλέον να δροσίζει κάθε επισκέπτη στο ξεχωριστό αυτό μέρος.
Ο κος Παπαδόπουλος απήλαυσε την φιλοξενία των Λειβαρτζινών με παραδοσιακά κεράσματα και σε δήλωσή, του απηύθυνε τις θερμότερες ευχές του σε όλους όσους και όσες εορτάζουν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο εορτάζοντα εφημέριο Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο. Με την ευκαιρία της διάνοιξης του δρόμου προς το εκκλησάκι, δήλωσε οτι η δημοτική αρχή, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας, σε συνεργασία με τους Προέδρους των κοινοτήτων, τους Συμβούλους και τους Αντιδημάρχους, προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων.





 
     

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.