HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Formula 1: Νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Ιμολα στην Ιταλία

O Μαξ Φερστάπεν ήταν ο νικητής στο Γκραν Πρι της Ίμολα, αφήνοντας πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον και τον εκπληκτικό Λάντο Νόρις. Ο Χάμιλτον ...



O Μαξ Φερστάπεν ήταν ο νικητής στο Γκραν Πρι της Ίμολα, αφήνοντας πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον και τον εκπληκτικό Λάντο Νόρις. Ο Χάμιλτον ήταν αυτό που ξεκίνησε από την 1η θέση αλλά ο Φερστάπεν τον προσπέρασε στη στροφή Ταμπουρέλο και στη συνέχεια άνοιξε τη διαφορά.
Ο οδηγός της Red Bull κατάφερε να παραμείνει μπροστά από τον Χάμιλτον ακόμη και μετά το πρώτο πιτ-στοπ, με τα πράγματα να γίνονται ακόμη καλύτερα για τον Φερστάπεν όταν ο Βρετανός γλίστρησε εκτός γραμμής στη συνέχεια. Γεγονός που τον οδήγησε ξανά στα πιτς, χάνοντας κι άλλο χρόνο.
Αυτόν, βέβαια, τον κάλυψε στη συνέχεια αφού η είσοδος του οχήματος ασφαλείας είχε ως αποτέλεσμα τα μονοθέσια να ξεκινούν πάλι από μηδενικές διαφορές, με τον Φερστάπεν όμως να παραμένει αλάνθαστος όταν ξανάρχισε η μάχη, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή νίκη.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την σφοδρή σύγκρουση των Βαλτέρι Μπότας και Τζορτζ Ράσελ στον 33ο γύρο, που τους έθεσε αμφότερους νοκ άουτ και οδήγησε σε κόκκινη σημαία για να μαζευτούν τα συντρίμμια των μονοθεσίων τους.




Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.