HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αγώνας για να συσταθεί υποκατάστημα Κτηματολογικού Γραφείου στα Καλάβρυτα

Πραγματοποιήθηκε την 21.4.2021 και ώρα 12.00΄στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων και στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, η Γεν...



Πραγματοποιήθηκε την 21.4.2021 και ώρα 12.00΄στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων και στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων με θέμα την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Καλαβρύτων και την υπαγωγή του στο προσφάτως συσταθέν Υποκατάστημα του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδος, με έδρα το Αίγιο, στην οποία είχαν προσκληθεί άπαντες οι Βουλευτές του Νομού Αχαΐας, ο κ. Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος .
Σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαβρύτων τονίζει: 
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την ανταπόκριση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. - ΠΣ. κ. Κώστα Μάρκου, και του κ. Δημάρχου Καλαβρύτων. Κατανοούμε το κώλυμα της απουσίας του Βουλευτή της ΝΔ κ. Άγγελου Τσιγκρή, για το οποίο μας ενημέρωσε έγκαιρα. Στη συνάντηση, καθορίστηκε το πλάνο των περαιτέρω ενεργειών για την σύσταση Υποκαταστήματος του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδος με έδρα τα Καλάβρυτα, με αντίστοιχη τροποποίηση του ισχύοντος νόμου.



Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.