HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αερομαχίες" στον ουρανό των Καλαβρύτων - Εντυπωσιακές Εικόνες και Βίντεο

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, η πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2021 και σήμερα ο ουρανός των Καλαβρύτων έγινε πεδί...



Σε εξέλιξη βρίσκεται στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, η πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2021 και σήμερα ο ουρανός των Καλαβρύτων έγινε πεδίο ασκήσεων από ελληνικά, αμερικανικά, γαλλικά και αεροπλάνα άλλων χωρών, με πολύ χαμηλές διελεύσεις και εντυπωσιακός χειρισμούς πάνω από το ανάγλυφο των Καλαβρύτων.
H Πολεμική μας Αεροπορία συμμετέχει στην άσκηση με το σύνολο των τύπων μαχητικών αεροσκαφών (F-16, Mirage 2000, Mirage 2000-5, F-4) που διαθέτει καθώς και με μέσα αντιαεροπορικής προστασίας, ηλεκτρονικού πολέμου και μη επανδρωμένα αεροχήματα. 
Στην άσκηση συμμετέχουν, επίσης, η Γαλλία με μαχητικά αεροσκάφη Rafale και Mirage 2000, οι ΗΠΑ με F-16, MQ-9, KC-135, το Ισραήλ με F-15 και F-16, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με F-16, ο Καναδάς με Air Weapon Managers - GCI, η Ισπανία με F/A - 18 Hornet καθώς και η Κύπρος με ελικόπτερο τύπου AW 139. 

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.