HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Μέσα από τις στάχτες οι μαθητές δίδαξαν αγάπη και ανθρωπιά

Οι Μαθητές της Γ' Λυκείου έδωσαν τα χρήματα που είχαν μαζέψει για να ξαναφτιαχτεί η καμένη οικία συμπατριώτη μας Σε μια έμπρακτη κίνησ...



Οι Μαθητές της Γ' Λυκείου έδωσαν τα χρήματα που είχαν μαζέψει για να ξαναφτιαχτεί η καμένη οικία συμπατριώτη μας

Σε μια έμπρακτη κίνηση αγάπης, προέβησαν οι μαθητές της Γ΄Λυκείου Δάφνης Καλαβρύτων, διαθέτοντας τα χρήματα που είχαν μαζέψει για την εκδρομή τους, ωστε να ξαναφτιαχτεί η οικία του συμπατριώτη μας κ. Λεβέντη που πρόσφατατ ξαταστάφηκε από πυρκαγιά.
Η Πρόεδρος τοη Γ Λυκείου του σχολείου Δάφνης Χαρά Μπέγου, εκ μέρους όλω των μαθητών ανακοίνωσε: 
Ως πρόεδρος της τάξης μου, Γ λυκείου, σας ανακοινώνω ότι διαθέτουμε ως τάξη 1000€,τα οποία μαζεύαμε με τους συμμαθητές μου ώστε να πάμε μία εκδρομή, την όποια δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε, εξαιτίας της πανδημίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Ύστερα απο συζητήσεις μεταξυ μας για το ζήτημα των χρημάτων, θα ηθελα να εκφράσω την επιθυμία των συμμαθητών μου και την δική μου, η οποία είναι να βοηθήσουμε τον συγχωριανό μας, Χαράλαμπο Λεβέντη, καθώς οπως ειναι γνωστο, καταστράφηκε η οικία του ύστερα απο μια πυρκαγιά. Σκοπός μας μεσα απο αυτη την δημοσίευση στο δεν είναι να ακούσουμε "συγχαρητήρια", αλλά να δείξουμε ως μαθητές την ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο μας.Γνωρίζοντας οτι ο ίδιος βρίσκεται σε αυτό το σπίτι καθημερινά και προσπαθεί να μαζέψει ο,τι του έχει απομείνει, εμείς δίνουμε απλόχερα και μέσα απο την καρδιά μας το χρηματικό ποσό αυτό,ώστε να κάνει μια άρχη. Όπως λέει και η παροιμία "φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι"..Ας "βάλουμε" λοιπόν, όσοι μπορούμε ,"το χεράκι μας", για να φτιάξει απο την αρχή, ο άνθρωπος μας, ολα οσα κατέστρεψε η ανελέητη αυτή φωτιά και να σταθεί στα πόδια του ξανά. Οι θετικές μας σκέψεις και η στήριξη μας, είναι μαζι σου Λαμπη.
Να έχεις υγεία ευχόμαστε και να τα φτιάξεις από την αρχή ολα.
Με αγαπη,οι μαθητές της Γ ταξης λυκείου Δάφνης!

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.