HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καινούργιος ασφαλτοτάπητας σε κεντρικούς δρόμους και σε κομβικά σημεία της πόλης των Καλαβρύτων

Κεντρικοί δρόμοι της πόλης των Καλαβρύτων και κομβικά σημεία της πόλης, έγιναν καινούργιοι με έργα ασφαλτόστρωσης, που ολοκληρώθηκαν και π...



Κεντρικοί δρόμοι της πόλης των Καλαβρύτων και κομβικά σημεία της πόλης, έγιναν καινούργιοι με έργα ασφαλτόστρωσης, που ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην κυκλοφορία σήμερα Μ. Τετάρτη. 
Τα έργα πραγματοποιήθηκαν σε όλο το μήκος της οδού Καλλιμάνη, στην Αγίου Αλεξίου από το ύψος του παλιού ΟΤΕ, έως και την επάνω παιδική χαρά, ο δρόμος (έως τώρα χωμάτινος) δίπλα από την Πυροσβεστική και έως το γεφυράκι του γηπέδου και ο δρόμος μπροστά από το Αστυνομικό τμήμα που και αυτός ήταν χωμάτινος.  
Οι παρεμβάσεις αυτές της δημοτικής αρχής που έγιναν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ήταν ουσιαστικές και μάλιστα σε σημεία που για πολλά χρόνια δεν είχε πέσει άσφαλτος, παρα μόνον τοπικά "μπαλώματα" και παρουσίαζαν μία δραματική κατάσταση, με σοβαρές και επικίνδυνες φθορές.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.