HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφί...



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης επαγγελματικού αυτοκίνητου, έναντι του χρηματικού ποσού των 6.200 ευρώ, με αποτέλεσμα να πεισθεί ημεδαπός άνδρας και να καταβάλει σε λογαριασμό του δράστη, το χρηματικό ποσό των 2.840 ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το όχημα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος απέστειλε μήνυμα (sms) σε τηλεφωνικό αριθμό πολίτη, με σύνδεσμο (link), που παρέπεμπε σε ιστοσελίδα, που προσομοίαζε με αυτή της Τράπεζας του.
O πολίτης ακολούθησε τον σύνδεσμο και στη συνέχεια οι δράστες με την μέθοδο phishing του απέσπασαν (6.000) ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του, τα οποία μετέφεραν σε άλλο λογαριασμό.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και συσκευής εκτόξευσης
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και συσκευής εκτόξευσης.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δέμα, που περιείχε (994) κροτίδες διαφόρων τύπων, που είχε αποσταλεί από εταιρεία του εξωτερικού.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών, στο ύψος της Ελίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε προαύλιο χώρο εταιρείας με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα της εταιρείας και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.