HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΣΙΝΟ: Κάτι δεν έγινε σωστά από τους «επιστήμονες» χάραξης

ΘΕΜΑ: ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (Γ.Μ.) 400 KV – ΚΥΤ ΠΑΤΡΑΣ – ΚΥΤ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΤΜΗΜΑ : Ι.ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΣΙΝΟΥ – ΕΡΓ...

ΘΕΜΑ: ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (Γ.Μ.) 400 KV – ΚΥΤ ΠΑΤΡΑΣ – ΚΥΤ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΤΜΗΜΑ : Ι.ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΣΙΝΟΥ – ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ: ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΑΗ ΣΩΣΤΗ.
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας “TΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ” 10ης – 11ης Απριλίου 2021 « ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ: Μια ακριβή λύση για να είναι καλά το μοναστήρι.», σας γνωρίζω τα παρακάτω:
Για το συγκεκριμένο τμήμα του έργου περίπου τεσσάρων (4) χιλιομέτρων (Km) (Ι.ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΣΙΝΟΥ – ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ: ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΑΗ ΣΩΣΤΗ) έχουν κατατεθεί τρεις (3), ανάλογης βαρύτητος, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:
1. Από την Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων, που δικαιώθηκαν δικαστικώς.
2. Από το εργοτάξιο Λατομείου Σκάλας (σε εξέλιξη)
3. Από το Δημοτικό Διαμέρισμα Δεσινού:
Τα σχετικά έγγραφα: 8074/7.6.2011 – 10364/29.11.2011 – 4137/20.8.2018 του Δημάρχου Καλαβρύτων καθώς και το 236660/2211/3.10.2012 του εκπροσώπου του Δημοτικού Διαμερίσματος Δεσινού, προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Σε ένα τμήμα της γραμμής τεσσάρων (4) χιλιομέτρων (Km), αγνοούν παντελώς, πρώτον την ιστορία και τον πολιτισμό της Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων και δεύτερον την υγεία και το περιβάλλον του Δημοτικού Διαμερίσματος Δεσινού, καθώς καταργούν την ευθεία !!! και ακολουθούν καμπύλη γραμμή, η οποία απέχει μόλις 67 μέτρα !!! από τα όρια του οικισμού Δεσινού και 143
μέτρα !!! από την πλησιέστερη οικία του.
Αν ακολουθούσε την ευθεία, θα ήταν περισσότερο από 1000 μέτρα μακριά.
Αγνοούν επίσης τους Νόμους σχετικά με την απόσταση των πυλώνων από τα Λατομεία (έστησαν τον ΠΥΛΩΝΑ στα όρια του Λατομείου).
Κάτι λοιπόν δεν έγινε σωστά από τους «επιστήμονες» χάραξης της γραμμής;;; ή μας έγραψαν όλους στα ... παλαιότερα των υποδημάτων τους;;;
Όσο για τα εκατομμύρια που θα στοιχίσει η μετατροπή, όπως αναφέρεται, να τα πληρώσουν αυτοί που αγνόησαν τα παραπάνω, από την προσωπική τους περιουσία και όχι από του φορολογούμενου πολίτη!
Τέλος, σχετικά με το μήνυμα για το επενδυτικό κλίμα:
Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν Νόμοι – Ιστορία – Πολιτισμός και το Υπέρτατο αγαθό, η υγεία των πολιτών, τα οποία θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους και να τα υπηρετούν επάξια.
τ. εκπρόσωπος Δημοτικού Διαμερίσματος ΔΕΣΙΝΟΥ,
Ζαγαρέλος Κων. Ζαφείρης

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.