HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: “ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ”

Στα πλαίσια των προγραμμάτων αγωγής υγείας που υλοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων από μαθητικές ομάδες και εκπαιδευτικούς υλοποιήθηκαν δύο...



Στα πλαίσια των προγραμμάτων αγωγής υγείας που υλοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων από μαθητικές ομάδες και εκπαιδευτικούς υλοποιήθηκαν δύο δράσεις σε συνεργασία με την οργάνωση  <<ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ>>.
Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν δύο προγράμματα πρόληψης μέσω διαδικτυακών παρεμβάσεων από την κυρία Παλούμπη Έλενα που συνεργάζεται με το
<< ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ>>.
Στιςς 08-04-2021 υλοποιήθηκε πρόγραμμα πρόληψης με θέμα <<ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ>> που υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Α Γυμνασίου διάρκειας δύο ωρών.
Στις 13-0402021 υλοποιήθηκε πρόγραμμα πρόληψης με θέμα <<ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ>> για τους μαθητές της Γ Γυμνασίου διάρκειας πάλι δύο ωρών.
Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων παρουσιάστηκε η εθνική τηλεφωνική γραμμή SOS για τα παιδιά 1056 και η ΕΥΡΩΠΑΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΈΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 116000.
Την επιμέλεια και την οργάνωση των διαδικτυακών    παρεμβάσεων  που έγιναν μέσω της πλατφόρμας webex είχε η φιλόλογος του Γυμνασίου Καλαβρύτων  Δεσποτοπούλου Κωνσταντίνα.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.