HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με δύο αεροσκάφη Beechcraft King Air 350C ενισχύεται το ΕΚΑΒ - Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Δυο δικινητήρια στροβιλοελικοφόρα King Air 350C θα ενταχθούν στον στόλο αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος δωρ...



Δυο δικινητήρια στροβιλοελικοφόρα King Air 350C θα ενταχθούν στον στόλο αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος δωρεάς ύψους 25 εκατ. ευρώ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η οποία είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο. Τα δύο αεροσκάφη θα είναι τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα
Να θυμίσουμε ότι εκτός της αγοράς των νέων αεροσκαφών το πρόγραμμα αφορά και την επισκευή των δυο υφιστάμενων ελικοπτέρων AW109, ήδη στην κατοχή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, τα οποία ακινητούν από χρόνια.
Με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές που συνέταξε το ΕΚΑΒ με την βοήθεια άλλων δημόσιων φορέων τα δυο αεροπλάνα είναι Beechcraft King Air 350C, την προμήθεια των οποίων ανακοίνωσε στις 6 Ιουλίου 2020 η κατασκευάστρια εταιρία Textron Aviation, με βάση παραγγελία της Sundt Air, η οποία δρα ως ανάδοχος.




Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.