HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Στην τελική ευθεία τo Κέντρο Πληροφόρησης - Εκθεσιακός Χώρος Αρχαιοτήτων Σπηλαίου Λιμνών - Υπεγράφη η σύμβαση έργου

Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, η σύμβαση έργου ανάμεσα στον Δήμο Καλαβρύτων και στην ανάδοχο εταιρεία για την ολοκλήρωση του έργου δι...


Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, η σύμβαση έργου ανάμεσα στον Δήμο Καλαβρύτων και στην ανάδοχο εταιρεία για την ολοκλήρωση του έργου διαμόρφωσης του εκθεσιακού χώρου «Κέντρο Πληροφόρησης» του Σπηλαίου Λιμνών Καστριών Καλαβρύτων.
Παρόντες, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Μιχαλόπουλος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δουκλιάς και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο προϋπολογισμού 332.605 ευρώ, υλοποιείται από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της «Αχαΐα Αναπτυξιακή»
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο μέσα από το οποίο θα γίνεται παρουσίαση τόσο των φυσικών όσο και των πολιτιστικών στοιχείων ενδιαφέροντος του σπηλαίου. Σύμφωνα με την Μουσειολογική και Μουσειογραφική Μελέτη που συνέταξε ο κ. Θωμάς Τσουκαλάς, θα έχει πέντε θεματικές ενότητες, που καλύπτουν θέματα από τη γεωλογία, τη δράση του υπόγειου νερού, την παλαιοντολογία, το βιοπεριβάλλον, την αρχαιολογία-προϊστορία, τη μυθολογία έως τη σπηλαιοεξερεύνηση, το εξωτερικό φυσικό περιβάλλον του σπηλαίου και την διαρκή διεπιστημονική έρευνα που σχετίζεται με την έρευνα και προστασία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.