HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Έφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Χουλιαράς

γράφει η Παναγιώτα Τακτικού Ο κυρ Ανδρέας Χουλιαράς έφυγε χθες αφού έδωσε σύντομη αλλά γενναία μάχη για την υγεία του σε ηλικία 87 ετών. Γεν...



γράφει η Παναγιώτα Τακτικού
Ο κυρ Ανδρέας Χουλιαράς έφυγε χθες αφού έδωσε σύντομη αλλά γενναία μάχη για την υγεία του σε ηλικία 87 ετών. Γεννημένος στην Πλάκα Καλαβρύτων και κάτοικος των Τριποτάμων ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς υπήρξε εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων σε όλη την επαρχία των Καλαβρύτων και όχι μόνο, με ενεργή και αξιόλογη δράση. 
Υπήρξε παντρεμένος με την Βασιλική Χουλιαρά-Μάντη από τα Τριπόταμα, η οποία είχε αποβιώσει το 2013. Ευτύχησε να δει 5 παιδιά (τον Γιάννη, τον Χρήστο, τον Νίκο, την  Μαρία και την Γιάννα) και 5 εγγόνια (τον Ανδρέα, την Βασιλική, την Νικολέτα, την Βασιλική και την Ευγενία). Μάλιστα τα τέκνα του είναι οι ιδιοκτήτες των "Λατομείων Χουλιαρά" με δραστηριότητα στα Καλάβρυτα και σε όλη την Ελλάδα. 
Ο κυρ Ανδρέας ήταν ένας νοικοκύρης καλόκαρδος και καλοσυνάτος άνθρωπος. Τον χαρακτήριζε η ευγένειά του, η γενναιοδωρία του και το αστείρευτο μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές χιούμορ του. Πάντοτε φιλότιμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη και να προσφέρει στον συνάνθρωπο. 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Τριπόταμα στις 13:00 σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον covid 19. 
Καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.