HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πυροσβεστική και Δήμος σε αγαστή συνεργασία

Τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο επισκέφθηκε  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Καναβός, στα πλαίσια της προετοιμασ...



Τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Καναβός, στα πλαίσια της προετοιμασίας, οργάνωσης και συνεργασίας Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν όψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου. Κατα την συνάντηση, αναπτύχθηκαν σχέδια συντονισμού για την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά 1η Μαΐου και η συνεργασία πολιτικής προστασίας του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Μετα την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος  με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης του 1821, απένειμε στον  Διοικητή Αντιπύραρχο Αναστάσιο Καναβό, το μετάλλιο εθιμοτυπίας του Δήμου Καλαβρύτων ως επιστέγασμα της αγαστής και διαχρονικής, συνεργασίας Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Καναβός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τόσο για την συνεργασία, όσο και την τιμητική απονομή, επισημαίνοντας οτι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως πάντα είναι δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του, αρωγός και προστάτης, με ιδιαίτερο καθήκον σε μια ιστορική περιοχή, όπου η διαφύλαξη ιστορικών τόπων και μνημείων, αποτελεί υπέρτατη ευθύνη.   


    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.