Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Παράταση του lockdown έως τις 8 Μαρτίου - Τσικνοπέμπτη στα σπίτια

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένει η Αχαΐα όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στη διάρκεια της χθ...


Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένει η Αχαΐα όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για τις εξελίξεις με την πανδημία στη χώρα μας.

Ανακοίνωσε την παράταση του αυστηρού lockdown έως τις 8 Μαρτίου στην Αττική, την Αρκαδία, την Εύβοια (εκτός από τη Σκύρο), την Αχαΐα, την Κάλυμνο και τον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου. 
Παραμένουν κόκκινες η Κεφαλονιά και η Ηλεία.
Στο κόκκινο μπαίνουν οι εξής περιοχές:
Λευκάδα εκτός από το Μεγανήσι 
Θεσπρωτία 
Σύρος 
Σάμος 
Άρτα 
Διδυμότειχο 
Δήμος Λοκρών 
Αμφιλοχία 
Ηράκλειο
Κορινθία
Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε πως η Τσικνοπέμπτη θα εορταστεί φέτος στο σπίτι, ενώ κλείνοντας την ενημέρωση και κάνοντας τον απολογισμό του ενός χρόνου, λύγισε και με σπασμένη φωνή ευχαρίστησε όλους. 
Στην επικράτεια το επιδημιολογικό φορτίο παρέμεινε σταθερό, με τον κυλιόμενο μέσο όρο των 7 ημερών να ανέρχεται σε 1.500 νέα κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός των διαγνωσμένων ενεργών κρουσμάτων στην επικράτεια, υπολογίζεται στα 12.000

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.