HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την βοήθεια του Δήμου για εμβολιασμό δύο ηλικιωμένοι από χωρίο της Αροανίας (ΦΩΤΟ)

Κανονικά πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε ο χιονιάς. Από τα 42 σημερινά ραντεβού...



Κανονικά πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε ο χιονιάς. Από τα 42 σημερινά ραντεβού ήδη έχουν πραγματοποιηθεί37 εμβολιασμοί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τους 37 εμβολιασμούς που πραγματοποιήθηκαν ήδη, 19 αφορούσαν πολίτες και τα υπόλοιπα η δεύτερη δόση σε προσωπικό σωμάτων ασφαλείας

Σε δύο περιπτώσεις, χρειάστηκε η βοήθεια του Δήμου για την μεταφορά δύο ηλικιωμένων 85 και 87 ετών για να εμβολιαστούν στον Νοσοκομείο Καλαβρύτων, από χωρίο της Αροανίας.  

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αροανίας Κωνσταντίνος Λουρίδας ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο Πολιτικής  Προστασίας  του Δήμου κ. Καούρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Λιακόπουλο για την άμεση μετάβαση με αυτοκίνητο του Δήμου των δύο ηλικιωμένων, προς το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων για  προγραμματισμένο εμβολιασμό δεύτερης δόσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.