HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΛΑΣΙΑ: Υπό έλεγχο η δασική πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο - Μεγάλη και άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε δύσβατη, δασική έκταση κοντά στην Κάτω Βλασία προς Μίχα κοντά στον Άγιο...



Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε δύσβατη, δασική έκταση κοντά στην Κάτω Βλασία προς Μίχα κοντά στον Άγιο Τρύφωνα. Στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα της Π.Υ.Καλαβρύτων με 10 άντρες, 1 όχημα της Π.Υ.Χαλανδρίτσας με 3 άντρες και 1 όχημα της Π.Υ.Αιγίου με 2 άντρες. Επικεφαλής των Πυροσβεστών ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Καναβός. Συνέδραμε περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων με 2 άντρες και 2 κάτοικοι της Βλασίας που βοήθησαν τα πυροσβεστικά να προσεγγίσουν στο σημείο.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πολύ δύσβατο σημείο με διάσπαρτες εστίες που έκανε πολύ δύσκολη την κατάσβεσή της. Η Πυροσβεστική, με άμεση επέμβαση την έθεσε υπό έλεγχο στις 9:30μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.