HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ολυμπιακός στους "16" του Europa League (BINTEO)

Με την πρόκριση στις αποσκευές του επιστρέφει από την Ολλανδία ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, παρά την ατυχία, αφού είδαν δύο φορές στο δεύτ...



Με την πρόκριση στις αποσκευές του επιστρέφει από την Ολλανδία ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, παρά την ατυχία, αφού είδαν δύο φορές στο δεύτερο μέρος την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Εμβογκό, δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να πιστεύουν στην πρόκριση.
Πάλεψαν, τα έδωσαν όλα και στο 88’ κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης. Ο Αχμέντ Χασάν «κάρφωσε» τον Εμβογκό και έδωσε στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για τους 16 του Europa League. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε για μια ακόμα φορά το… θαύμα του και με γκολ στα τελευταία λεπτά έδωσε στην ομάδα του Πειραιά μια τεράστια πρόκριση.
Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και έκαναν τους Ολλανδούς να… βλέπουν αστεράκια. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του έριξαν στο καναβάτσο την PSV και απέδειξαν ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Μια ομάδα που απέχει έτη φωτός από τις υπόλοιπες στην Ελλάδα.
Ο Ολυμπιακός κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία και με την σπουδαία πρόκριση έκανε περήφανους τους οπαδούς του, αλλά και όλους τους Ελληνες. Μια θρυλική πρόκριση. Μια «μαγική» βραδιά, όπως τόνισε στο μήνυμά του ο ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μια βραδιά όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά, με την PSV να παίρνει μια γεύση από το τι εστί… Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι γλέντησαν τους Ολλανδούς μέσα στο σπίτι τους και πέρασαν στην επόμενη φάση.
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.