HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό Δελτίο 11/02/21

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρ...



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι αφαίρεσαν από υπεραγορά τροφίμων πέντε φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας (80) ευρώ.
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο του καταστήματος και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

Σύλληψη έξι αλλοδαπών για παράνομη είσοδο στην Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών 
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε χωριό του Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες, διότι χθες το απόγευμα και πριν από τρεις ημέρες, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής γυναίκας με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων τους πρόεκυψε ότι οι δυο από αυτούς είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα, ιδιοκτήτη καταστήματος, προκειμένου να πραγματοποιήσει αγορά προϊόντων, αξίας (560) ευρώ.
Στη συνέχεια ο δράστης ισχυρίστηκε ότι εκ παραδρομής κατέβαλε το μεγαλύτερο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό του παθόντα, ζητώντας να του επιστρέψει την διαφορά, ενώ παράλληλα ο δράστης απέστειλε σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί ο παθόντας, πλαστό αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου.
Ο παθόντας πείσθηκε από τους ισχυρισμούς του απατεώνα και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό του τελευταίου το χρηματικό ποσό, πιστεύοντας ότι καταβάλει την διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.