HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σενάριο να ανοίξουν τα Χιονοδρομικά με SMS και... ραντεβού

Σενάριο να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα μελετάτε, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου...



Σενάριο να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα μελετάτε, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.
«Η πιθανότερη ημερομηνία είναι από τις 15 Ιανουαρίου, καθώς η κυβέρνηση έκρινε ότι είναι εποχικό το επάγγελμα, χάνουν τη σεζόν, οπότε με μέτρα προστασία σκέφτονται να τα ανοίξουν» τόνισε η Κ. Μακρή.
Καθώς δεν έχουν ανοίξει οι μετακινήσεις, οι σκιέρ θα πηγαίνουν σε αυτά με τον ίδιο τρόπο που ψωνίζουν στα καταστήματα και με μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση θα κλείνουν ραντεβού με το χιονοδρομικό, θα παίρνουν SMS στο κινητό και θα το επιδεικνύουν στα διόδια.
Αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι να αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό, μέτρο το οποίο θα εξεταστεί μετά τις 20 Ιανουαρίου, αρκεί βέβαια μέχρι τότε να μην υπάρξει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.