HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμβολιαστικά Κέντρα τα Κ.Υ.Κλειτορίας και Ακράτας μετά την ανάδειξη του προβλήματος από το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Μετά, της ανάδειξης του προβλήματος, τόσο από το kalavrytanews.com , οσο και από εφημερίδες της Πάτρας σχετικά με το εμβολιαστικό Κέντρο Κλε...



Μετά, της ανάδειξης του προβλήματος, τόσο από το kalavrytanews.com, οσο και από εφημερίδες της Πάτρας σχετικά με το εμβολιαστικό Κέντρο Κλειτορίας και Ακράτας, η 6η ΥΠΕ, με γρήγορα αντανακλαστικά ενεργοποιούν τα δυο αυτά κέντρα ως εμβολιαστικά. 

Εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της 6ης ΥΠε σύμφωνα με την οποία συστήνεται οριστικά Εμβολιαστικό Κέντρο με έδρα το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής των Καλαβρύτων ενώ ανάλογη ανακοίνωση αναμένεται και για το Κέντρο Υγείας Ακράτας μετά από παρεμβάσεις της οικείας Δημοτικής Αρχής της Αιγιάλειας.

Όπως είναι γνωστό, και όπως αποκάλυψε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, το Εμβολιαστικό Κέντρο Κλειτορίας, όπως και της Ακράτας, παρότι αρχικά μπήκαν στο σχεδιασμό, δεν περιλαμβάνονταν στις διαθέσιμες επιλογές της πλατφόρμας που άνοιξε τη Δευτέρα με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού για τους υπερήλικες ‘άνω των 85, από τις 26/1/2021.

Για το θέμα υπήρξαν διαμαρτυρίες και παρεμβάσεις καθώς υπερήλικες από το Πάος, την Κλειτορία και την Αροάνεια θα έπρεπε να ταξιδέψουν υπό δύσκολες συνθήκες και μέσα στο χειμώνα, 70 χλμ. έως τα Καλάβρυτα ενώ στην Ανατολική Αιγιάλεια και τη Ζαρούχλα θα έπρεπε να καλύψουν πάνω από 50 χλμ. για το Αίγιο, ή εναλλακτικά να μεταβούν στα Καλάβρυτα στο Κέντρο Υγείας.

Το Εμβολιαστικό Κέντρο Κλειτορίας, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ξεκινήσει στις 26 ενώ στις 25 θα βρεθεί στην περιοχή ομάδα γιατρών από την 6η ΥΠε και το ΠΕΔΥ (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Πνευμονολόγος και Αλλεργιολόγος) για να εξετάσει τους ηλικιωμένους που έχουν κάνει αίτηση προκειμένου να δώσει πράσινο φως για το εμβόλιο.       

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.