HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Προς τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία  «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΙΣ» (με επίσημη ιστοσελίδα : panka...

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Προς τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΙΣ» (με επίσημη ιστοσελίδα : pankalavritini.gr)  σε ετήσια τακτική Απολογιστική και Εκλογική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.).

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως (Π.Ε.), αποφάσισε τη σύγκληση απολογιστικής και εκλογικής ΓΣ κατά πρώτη ημερομηνία την 7-3-2021 και ώρα 11,00 π.μ. με δυνατότητα συμμετοχής και με τηλεδιάσκεψη. Σε περίπτωση μη απαρτίας   θα επαναληφθεί η σύγκληση απολογιστικής και εκλογικής ΓΣ την 14-3-2021 και ώρα 11,00 π.μ., με δυνατότητα συμμετοχής και με τηλεδιάσκεψη.

Κατά τη δεύτερη σύγκληση θα υπάρχει απαρτία με όσα ταμειακά εντάξει μέλη είναι παρόντα είτε συμμετέχουν με τηλεσύνδεση. Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως στην ΕΣΤΙΑ της, που βρίσκεται στην Αθήνα και επί της οδού Πατησίων αριθ. 121 (2ος όροφος), την 14/3/2021 και από ώρα 11,00 έως 15,00.

Όλα τα μέλη της ΠΕ  ΚΑΛΕΙΣΘΕ να παραστείτε στη Γ.Σ. κατά την παραπάνω ημέρα είτε φυσικά με την υποχρεωτική εφαρμογή των κανόνων κατά της πανδημίας (αριθμός παρόντων, υποχρεωτική μάσκα κ.λ.π.), είτε με live σύνδεση στο σύστημα τηλεδιάσκεψής με τον σύνδεσμο που θα αποδοθεί σε κάθε μέλος επιθυμών να μετέχει της ΓΣ. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν απευθύνονται είτε τηλεφωνικά στο 6940847152 και θα λαμβάνουν δωρεάν το σύνδεσμο, είτε στέλνοντας τα στοιχεία τους στο email: pankalavritini.enosi@gmail.com

Αφού διαπιστωθεί απαρτία και συγκροτηθεί σε σώμα δι’ εκλογής Προέδρου, Γραμματέα και Εφορευτικής Επιτροπής, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης και θα ληφθούν επί αυτών αποφάσεις, ήτοι:

 

1) ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

α)  Έκθεση πεπραγμένων παρελθόντος έτους 2020 

β)  Ανάγνωση απολογισμού εσόδων – εξόδων και έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής 

γ)  Σύνταξη προϋπολογισμού έτους 2021 

δ)  Πρόσκληση όσων επιθυμούν να λάβουν το λόγο και να κρίνουν τα πεπραγμένα του Δ.Σ. και το έργο του

ε) Έγκριση ή μη των πεπραγμένων και της οικονομικής διαχείρισης της Π.Ε. από το Δ.Σ.

στ) Έγκριση εφαρμογής του ψηφισθέντος τροποποιημένου καταστατικού από την προηγούμενη ΓΣ και έγκριση τριετούς θητείας για το νέο ΔΣ που θα εκλεγεί

ζ) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών

 

2) ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Δ.Σ.) ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Ε.Ε.)

α) Ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. και τη νέα Ε.Ε. που υποβλήθηκαν μέχρι την 28-2-2021 και μετέχουν στον κατάλογο που έχει εγκριθεί από το ΔΣ

β) Διενέργεια Αρχαιρεσιών υπό της Εφορευτικής Επιτροπής

γ) Διαλογή ψήφων, σύνταξη των αντίστοιχων πρακτικών και των πινάκων διαλογής.

Κατά την ψηφοφορία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την παραμονή και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης.

Η είσοδος στο χώρο θα γίνεται μόνο για περιορισμένο αριθμό ατόμων κατά τα προβλεπόμενα στις σχετικές εγκυκλίους μέτρων του ΕΟΔΥ κατά της πανδημίας με προγενέστερη ενημέρωση και λήψη σχετικής πρόσκλησης.

 

Αθήνα 2-2-2021

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  της Π.Ε.                         Η Γενική Γραμματέας της Π.Ε.

Δημήτριος Ι. Βαρβιτσιώτης                                       Αρετή Πράγια

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.