HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Καλαβρύτων για την κακοκαιρία - Συνεδρίασε το Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας (ΦΩΤΟ)

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου το Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Καλαβρύτων , ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας. Η...



Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου το Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Καλαβρύτων, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα χειρισμού εκτάκτων συμβάντων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.

Το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας, συζήτησε οργανωτικά θέματα συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας και την εφαρμογή επιχειρησιακού σχεδίου που περιλαμβάνει πρόληψη, σχέδια άμεσης επέμβασης, κατανομή αρμοδιοτήτων και γενικό συντονισμό. 

Της συνεδρίασης είχαν προηγηθεί επικοινωνίες με τον Αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Μπονάνο και την ηγεσία της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Αχαΐας και Δυτικής Ελλάδας. 

Παραβρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Καούρης, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Ζησιμόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Σταθούλιας, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Μαρτζάκλης, ο υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών κ. Σωτηρόπουλος, τα στελέχη της Π.Υ.Καλαβρύτων, Βαρβιτσιώτης και Μιχαλόπουλος και το στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Λεχουρίτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.