HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Τα πράγματα στην θέση τους βάζει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή σχετικά με φήμες αλλά και δημοσιεύματα σχετικά με ε...



Τα πράγματα στην θέση τους βάζει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή σχετικά με φήμες αλλά και δημοσιεύματα σχετικά με εμφάνιση κρούσματος στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Η απάντηση της κας Σφυρή στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχει ως εξής:

Με αφορμή σημερινό ανακριβές δημοσίευμα του ηλεκτρονικού μέσου “KalavrytaNet” το οποίο αναφέρει ότι “Εντύπωση έχουν προκαλέσει φήμες, που θέλουν και εργαζόμενη του Νοσοκομείου Καλαβρύτων να είχε βρεθεί θετική σε rapid test από προχθές και παρόλα αυτά χθες να βρισκόταν στη θέση της στο Νοσοκομείο!”.
Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι εργαζόμενη του Νοσοκομείο Καλαβρύτων βρέθηκε θετική σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στον τόπο της μόνιμης κατοικίας της, τέθηκε άμεσα σε κατ΄οίκον περιορισμό, δεν προσήλθε στην εργασία της, όπως άλλωστε, βάσει πρωτοκόλλου, και οι λοιποί 3 εργαζόμενοι του τμήματος της. Θα ήταν χρήσιμο οι διαχειριστές του εν λόγω ηλεκτρονικού μέσου να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους για τόσα σοβαρά ζητήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ 
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.