HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Σφύριξε κι έληξε" ο Δήμαρχος - Ισόπαλο το "ντέρμπι" στην πλατεία της Κλειτορίας - Συνεχίζονται τα έργα (ΦΩΤΟ)

Ξεπεράστηκε άλλο ένα "αγκάθι" στα σχέδια για την ανάπλαση της πλατείας της Κλειτορίας και όπως όλα δείχνουν (όρκο δεν παίρνουμε) τ...



Ξεπεράστηκε άλλο ένα "αγκάθι" στα σχέδια για την ανάπλαση της πλατείας της Κλειτορίας και όπως όλα δείχνουν (όρκο δεν παίρνουμε) τα έργα θα συνεχιστούν για την ολοκλήρωσή της.
Αφού ξεπεράστηκαν τα περιβαλλοντικά θέματα, για τα δέντρα στην πλατεία, αλλά και τα ζητήματα με τις παρεμβάσεις της αρχαιολογίας, ένα νέο πρόβλημα προέκυψε, αυτό με την πρόσβαση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία, αφού στα αρχικά σχέδια υπήρχε πρόβλεψη, δίπλα από το ηρώο, να κατασκευαστεί χώρος πρασίνου. Καταστηματάρχες και δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν και βρέθηκαν απέναντι από το Τοπικό Συμβούλιο που ήθελε την συνέχιση των εργασιών βάση του αρχικού σχεδίου. 
Το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου στην συζήτησή του (δημοτικό συμβούλιο Νοεμβρίου), ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, πρότεινε να επισκεφθούν τον χώρο των εργασιών, οι επικεφαλής ή εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κλειτορίας, το Τοπικό Συμβούλιο, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και οι Μηχανικοί της κατασκευάστριας εταιρείας. Η αυτοψία - συνάντηση, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14/1. 
Μετά από έντονες συζητήσεις και αντιδικίες και με τους τόνους να ανεβαίνουν, ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος πρότεινε την κατασκευή διαδρόμου πρόσβασης των συγκεκριμένων καταστημάτων στην πλατεία, πλάτους 1,20μ. Την πρόταση υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσενές, πείθοντας τους εμπλεκόμενους και διαφωνούντες να συμβιβαστούν όλοι με την πρόταση αυτή για να τελειώσει, επιτέλους το έργο. Άπαντες αποδέχθηκαν την πρόταση και έτσι άλλο ένα εμπόδιο της ολοκλήρωσης του έργου ξεπεράστηκε.   
Με την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης (υπολογίζεται το επόμενο δίμηνο), η πλατεία της Κλειτορίας θα γίνει ένα φιλόξενο και καλαίσθητο μέρος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, αφού γίνεται ένα εξαιρετικό πάντρεμα παλιού και νέου. Παράλληλα, ξεκίνησε και το παράπλευρο έργο της Ανάπλασης, του Πεζόδρομου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.