HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Έφτασαν σήμερα στα Καλάβρυτα και στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, σε μία ιστορική μέρα, η πρώτη παρτίδα εμβολίων που θα καλύψει τον την πρώτη φάση...



Έφτασαν σήμερα στα Καλάβρυτα και στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, σε μία ιστορική μέρα, η πρώτη παρτίδα εμβολίων που θα καλύψει τον την πρώτη φάση που είναι ο εμβολιασμός του υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου. Τα εμβόλια έφτασαν στις 11:30 συνοδεία περιπολικών της Αστυνομίας. 
Θα ακολουθήσει η δεύτερη παραλαβή για τον εμβολιασμό του πληθυσμού που σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα θα ξεκινήσει 20 Ιανουαρίου.
Την παραλαβή των πρώτων 35 εμβολίων έκανε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και εορτάζουσα σήμερα κα Ιωάννα Σφυρή μαζί με την Προϊσταμένη του Νοσοκομείου κα Δώρα Οικονόμου με αυστηρήση τήρηση όλων το προβλεπόμενων για την παραλαβή και την ασφαλή φύλαξή τους.   
Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, έχοντας δημιουργηθεί ειδικοί χώροι, τόσο για την φύλαξη των εμβολίων, όσο και και σε αυτόν όπου θα πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί. 
Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" η "επιχείρηση Ελευθερία" περιλαμβάνει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και το Κ.Υ.Κλειτορίας ως εμβολιαστικά κέντρα.
Το Υπουργείο Υγείας μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ιστοσελίδας του (https://www.moh.gov.gr/) ενημερώνει διαρκώς τον πολίτη για ότι νεότερο σχετικά με τον τρόπο που θα γίνει ο εμβολιασμός. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιαστικής Κάλυψης για COVID-19 (https://covid19.gov.gr/ethniko-schedio-emvoliastikis-kalypsis-gia-covid-19/) ο πολίτης θα μπορεί να συμμετέχει στον εμβολιασμό μέσω της άυλης συνταγογράφησης ή για όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση μέσω on-line πλατφόρμας (https://emvolio.gov.gr/). Επίσης, για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.