HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΕΟΔΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 11 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο στα Καλάβρυτα, μετά τον εντοπισμό 11 κρουσμάτων κορωνοϊού στη Μο...



Συναγερμός έχει σημάνει στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο στα Καλάβρυτα, μετά τον εντοπισμό 11 κρουσμάτων κορωνοϊού στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Χθες κατά την διεξαγωγή των καθιερωμένων 15νθήμερων προληπτικών rapid test, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν συνολικά 9 κρούσματα κορωνοϊού και 2 υπάλλοιλοι που βρίσκονται σε άδεια και έκαναν τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, θετικά ήταν τα rapid test 7 ηλικιωμένων και δυο μελών του προσωπικού. Κανένας από τους ηλικιωμένους δεν έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και όλοι τους έχουν απομονωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τους υπόλοιπους τρόφιμους, ενώ οι 4 υπάλληλοι βρίσκονται σε κα' οίκον καραντίνα.

Σήμερα, Σάββατο 9/1 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, είναι στα Καλάβρυτα προκειμένου να διενεργήσει μοριακά τεστ και στις δυο δομές του Καλλιμανοπουλείου (οι φωτογραφίες είναι από την σημερινή επίσκεψη του ΕΟΔΥ για την εφαρμογή μοριακών τεστ)

Να σημειώσουμε οτι και τα 11 κρούσματα εμφανίστηκαν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (χρονίως πασχόντων) και όχι στο Γηροκομείο. 

Και οι δύο Μονάδες του Καλλιμανοπουλείου εφαρμόζει πολύ αυστηρά πρωτόκολλα, με συνεχή τεστ ανά δεκαπενθήμερο και απαγόρευση εισόδου, για την αποφυγή μεταφοράς του ιού εντός του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.