HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

FIFA 2020: Κορυφαίοι οι Λεβαντόφσκι και Κλοπ

ΗFIFA παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στα κεντρικά του «Home of FIFA» στη Ζυρίχη, σε μία λιτή (ελέω κορονοϊού), όσο και γεμάτη συγκί...



ΗFIFA παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στα κεντρικά του «Home of FIFA» στη Ζυρίχη, σε μία λιτή (ελέω κορονοϊού), όσο και γεμάτη συγκίνηση τελετή -λόγω των πρόσφατων απωλειών των Ντιέγκο Μαραντόνα, Πάολο Ρόσι και Ζεράρ Ουγιέ- τα βραβεία των κορυφαίων του ποδοσφαίρου για το 2020.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2020 αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας στη «μονομαχία» του με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, τους δύο επιθετικούς που σάρωσαν τα πάντα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια. Ο 32χρονος φορ, ωστόσο, κατέκτησε τα πάντα με τους Βαυαρούς μέσα στο 2020, αποτελώντας τον απόλυτο πρωταγωνιστή της γερμανικής ομάδας με τα «χρυσά» γκολ που σημείωσε, κερδίζοντας για πρώτη φορά το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς.

Το βραβείο παρέδωσε προσωπικά στον Λεβαντόφσκι στο Μόναχο, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος έκανε... έκπληξη στον Πολωνό επιθετικό μπαίνοντας... μυστικά στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου, όπου περίμενε τα αποτελέσματα του κορυφαίου παίκτη, ο φορ της βαυαρικής ομάδας.
Κορυφαία γυναίκα στο ποδόσφαιρο για το 2020 αναδείχθηκε η Αγγλίδα Λούσι Μπρονζ, αθλήτρια που κατέκτησε πέρσι το Champions League Γυναικών με τη Λιόν και πλέον αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.
απο: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.