HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Το VAR νίκησε τον Ολυμπιακό

Δυο αποφάσεις του VAR (Video Assistant Referee) και οι δυο κατά του Ολυμπιακού καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ» χαρίζοντας τη ...



Δυο αποφάσεις του VAR (Video Assistant Referee) και οι δυο κατά του Ολυμπιακού καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ» χαρίζοντας τη νίκη στη Μαρσέιγ με 2-1 για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Οι Γάλλοι που δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τους Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν προηγηθεί με τον γκολ του Καμαρά στο 33ο λεπτό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57΄ με τον Παγέ από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που είδε το VAR σε μαρκάρισμα του Σισέ στον Τοβέν. Αν και υπήρξε επαφή, όπως φάνηκε από το ριπλέι, δεν έγινε ποτέ ξεκάθαρο αν η ανατροπή έγινε εντός περιοχής με τον Ισπανό ρέφερι Χέσους Μανθάνο, αφού είδε και ο ίδιος τη φάση να κρίνει πως έπρεπε να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών.
Με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν και το προβάδισμα, όταν σε σουτ του Ρονζιέ αρχικά υποδείχθηκε φάουλ εκατοστά έξω από την περιοχή του Σα, επειδή ο Ραφίνια έκανε χέρι, με το VAR να ενημερώνει πως η παράβαση εγινε εντός περιοχής και ο Ισπανός διαιτητής να αλλάζει την απόφαση του, χωρίς να πηγαίνει αυτή τη φορά στο VAR και να καταλογίζει πέναλτι. Στο ριπλέι φαίνεται πως το χέρι του Ραφίνια είναι σίγουρα εκτός περιοχής, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ωστόσο το κακό είχε γίνει. Ο Πογέ ήταν εύστοχός για δεύτερη φορά και πλέον η πρόκριση στους «32»του Europa League και για τις δυο ομάδες θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.