HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράταση πληρωμής τελών κυκλοφορίας

Παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Αυτό αναφέρεται σε αναλυτική απόφαση π...

Παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Αυτό αναφέρεται σε αναλυτική απόφαση που έδωσαν στη δημοσιότητα πριν από λίγο τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αφορά την επέκταση των μέτρων οικονομικής ενίσχυσης για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας για τον μήνα Δεκέμβριο 2020.
Έτσι οι κάτοχοι Ι.Χ. μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 μέχρι την 26η Φεβρουαρίου.
Τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 παραμένουν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με φέτος και έχουν ήδη αναρτηθεί στο taxisnet.
Επί της ουσίας με την εφαρμογή της νέας διαδικασίας ηλεκτρονικής δήλωσης ακινησίας των οχημάτων σχεδιάζεται και η ταχύτερη επιστροφή τους για όσους το επιθυμούν
Μάλιστα, το φετινό ειδοποιητήριο έχει και μία καινοτομία. Περιλαμβάνει QR Code, το οποίο όσοι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να το σκανάρουν (ακόμα και από κινητό) και να πληρώσουν τα τέλη μέσω mobile banking, χωρίς να αναγράψουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.