Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή και τραγούδησαν από κοινού το βράδυ του Σαββάτου στο J2US!  Ήταν η ...

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή και τραγούδησαν από κοινού το βράδυ του Σαββάτου στο J2US! 
Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στην ίδια σκηνή, στο ίδιο πλατό, ενώ, μάλιστα, τραγούδησαν μαζί.
"Θέλω να μου έρθεις εδώ", είπε η Άννα Βίσση στην Δέσποινα Βανδή, ενώ εκείνη σηκώθηκε και ανέβηκε στη σκηνή ξεκινώντας να τραγουδούν το -ταιριαστό-"Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη", της Άννας Βίσση.
Οι δύο καλλιτέχνιδες, μάλιστα, είχαν και συνομιλία επί σκηνής, για την αμηχανία, που αναφέρει το τραγούδι.
Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους έβαλε τέλος σε μία φημολογούμενη "κόντρα" 25 ετών και ξεκίνησε με τις δύο ερμηνεύτριες να τραγουδούν το  “Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη” παραλλάσοντας τους στίχους.
Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή στη συνέχεια ερμήνευσαν η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.