HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα Εμβόλια συνοδεία Στρατού και Αστυνομίας

Ανήμερα Χριστουγέννων, έφτασαν στη χώρα μας τα φορτηγά με τα πρώτα εμβόλια για τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει το κανάλι OPEN η μεταφορά των εμ...

Ανήμερα Χριστουγέννων, έφτασαν στη χώρα μας τα φορτηγά με τα πρώτα εμβόλια για τον κορωνοϊό.
Όπως αναφέρει το κανάλι OPEN η μεταφορά των εμβολίων στις αποθήκες και από εκεί στα εμβολιαστικά κέντρα θα γίνει με απόλυτη μυστικότητα και με ισχυρότατη αστυνομική προστασία.
Στο προμαχώνα, όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, βρισκόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εποπτεύει όλη την διαδικασία.
Στρατός και αστυνομία βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του OPEN, το επιχειρησιακό σχέδιο προβλέπει την παρουσία οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., πάνοπλων αστυνομικών της ΕΚΑΜ και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η νταλίκα που θα μεταφέρει τα εμβόλια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη προσομοίωση της διαδρομής, η οποία έχει χρονομετρηθεί με στόχο να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο και δεν αποκλείεται να κλείσουν ακόμα και δρόμοι κατά τη μεταφορά των εμβολίων. Επίσης, συγκεκριμένα πρόσωπα στο κέντρο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας θα παρακολουθούν όλη τη διαδικασία και θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το όχημα με τα εμβόλια.
Με βάση τον σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί, στις 31 του μήνα θα φθάσουν άλλες 83.850 δόσεις.
Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αναμένεται να παραλάβουμε άλλες 429.000 και 333.450 δόσεις, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.