Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας έφτασαν τα εμβόλια στην Πάτρα

Στις 10.30 το πρωί έφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο το όχημα με τα πρώτα εμβόλια, συνοδευόμενο από περιπολικά της ασ...

Στις 10.30 το πρωί έφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο το όχημα με τα πρώτα εμβόλια, συνοδευόμενο από περιπολικά της αστυνομίας. Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία του εμβολιασμού.
Τα εμβόλια θα παραμείνουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.
Η επιχείρηση μεταφοράς των εμβολίων- σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε το πρωί από τις αποθήκες στο Κρυονέρι Αττικής με προορισμό τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Πάτρας και των Ιωαννίνων. Η Αστυνομία έχει επωμιστεί το βάρος της συνοδείας αλλά και της φύλαξης των εμβολίων, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ο στρατός για την θωράκισή τους.
Ο εμβολιασμός θα αρχίσει νωρίς αύριο το πρωί με την αρχή να κάνει διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, με συμβολικό χαρακτήρα και θα ακολουθήσουν 80 υγειονομικοί περίπου.
Εντός της εβδομάδας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 250 εμβολιασμοί στο ΠΓΝΠ, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνουν άλλοι τόσοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγ. Ανδρέας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.