HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η εορτή των Χριστουγέννων στα Καλάβρυτα (ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ)

Με πανηγυρικό τρόπο, αλλά και με αυστηρά μέτρα, ελέω πανδημίας, εορτάσθηκε φέτος η γέννηση του Θεανθρώπου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσ...



Με πανηγυρικό τρόπο, αλλά και με αυστηρά μέτρα, ελέω πανδημίας, εορτάσθηκε φέτος η γέννηση του Θεανθρώπου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων.
Με τους πιστούς να μην υπερβαίνουν τους 50 (Μητροπολιτικός Ναός), όπως ορίζουν οι κανόνες της πολιτείας στα πλαίσια της προστασίας των πολιτών από τον κορωνοϊό, τελέσθηκε ιερουργούντος του π. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, η πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νασιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Ζήσης Ζησιμόπουλος.
Την Θεία Λειτουργία μετέδωσε διαδικτυακά, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, κ.κ. Ιερωνύμου, και κατόπιν σχετικής αδείας. 
Δείτε εικόνες και βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.