Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο κ. Δημήτριος (Μίμης) Χριστοδούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, συνήλθε εκτάκτως σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, προκειμένου να αποφ...


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, συνήλθε εκτάκτως σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, προκειμένου να αποφασίσει, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού της, την αναπλήρωση της χηρεύουσας θέσης του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, που μέχρι πρότινος κατείχε ο αείμνηστος Πάνος Κουμάντος, άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογό μας.  
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως αναπληρωθεί η θέση τόσο του μέλους του Δ.Σ. όσο και του Γενικού Γραμματέα αυτού, από τον αγαπητό μας συμπατριώτη κύριο Δημήτρη (Μίμη) Χριστοδούλου, Γεωπόνο - Νομικό, με μακρά θητεία σε ανώτατες θέσεις στον Αγροτικό Τομέα (ιδιωτικό και δημόσιο), στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την UNCTAT (Επιτροπή Ανάπτυξης και Εμπορίου του Ο.Η.Ε.).
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει το νέο μέλος του Δ.Σ. και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία! 
Για το Δ.Σ. της Ένωσης
Ο Πρόεδρος
Ευθύμιος Βαζαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.