HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εποικοδομητική συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Λουσών «Τα Σουδενά»

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά» , αποτελούμενο από πολύ νεαρά ηλικιακά μέλη, με...Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά», αποτελούμενο από πολύ νεαρά ηλικιακά μέλη, με πολύ όρεξη για δουλειά και βοήθεια για την καλυτέρευση του χωριού μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, συναντήθηκε πριν ενάμιση μήνα περίπου, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο από το χωριό μας Σταμάτη Ανδριόπουλο και τον Πρόεδρο του χωριού μας Ανδρέα Νικολόπουλο, με τον κ. Δήμαρχο Καλαβρύτων, στο γραφείο του, ύστερα από προγραμματισμένη συνάντηση που είχαμε ζητήσει, και του εκθέσαμε τις απόψεις μας, τα διάφορα αιτήματά μας, όχι μόνον πολιτιστικών δράσεων αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν τα τοπικά προβλήματα των ΄Ανω Σουδενών, τα οποία αν βρουν τη θετική ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ποιοτικότερη ζωή των κατοίκων και στην ανάπτυξη από κάθε πλευρά της ευρύτερης περιοχής μας. 
Για παράδειγμα, σημειώνουμε ότι, όταν κατασκευάζεται ένας δρόμος ζωτικής σημασίας, που συνδέει πολλούς συνοικισμούς, τις μεγαλύτερες γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής, με οικογένειες πολυάριθμες, με μικρά παιδιά που καθημερινώς πηγαίνουν στα σχολειά τους, αλλά έχουν πρόβλημα μετακίνησής τους με τα Ταξί, λόγω της υφιστάμενης κατάστασης του δρόμου, νομίζουμε ότι ένα τέτοιο έργο είναι πολιτισμός όταν γίνει. Και μιλάμε για τον δημοτικό αγροτικό δρόμο: «΄Ανω Λουσοί – Λιθαράκια – Λεύκα».
Ο κ. Δήμαρχος, μας άκουσε με προσοχή σ’ όλα τα αιτήματά μας και ενημέρωσε όλους μας, ότι, θα μεριμνήσει να δρομολογήσει για τα δύο μεγάλα έργα, του δρόμου και της πλατείας, να έχει την ετοιμότητα-ωριμότητα η οποία απαιτείται, για να υποβάλει προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προς τα αρμόδια Υπουργεία τις αντίστοιχες προτάσεις ως Δήμος για τα έργα αυτά για την ένταξή τους, χρηματοδότησή τους και την μετέπειτα εκτέλεσή τους μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα της ΠΔΕ και των Υπουργείων.
Για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το σύλλογό μας θα ανταποκριθεί όσο μπορεί να γίνει αυτό.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, κατ’ αρχήν που μας δέχτηκε και συζητήσαμε  μαζί και που πρόσφατα ανταποκρίθηκε θετικά στην προμήθεια πλαστικών καρεκλών εκδηλώσεων για τις ανάγκες του Δήμου, παράλληλα για τις ανάγκες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του πολιτιστικού μας συλλόγου όπως και είχαμε αιτηθεί (είναι γνωστές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια στην τοπική μας κοινωνία) αλλά και για την ένταξη του Δημοτικού σχολείου των Άνω & Κάτω Λουσών στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του, σε ένα λειτουργικό κτήριο πολιτιστικού χαρακτήρα. Αποδεικνύεται η θετική ανταπόκρισή του, κάνοντας πράξη, ικανοποιώντας κάποια από τα πολλά αιτήματά μας, για το οποίο και πάλι το Δ.Σ του συλλόγου μας τον ευχαριστεί. (Να εκφράσουμε εδώ, ένα παράπονο; διαμαρτυρία; όπως θέλει ας το πάρει ο καθένας, προς την προηγούμενη δημοτική αρχή, και ιδιαιτέρως προς τον τότε Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Καλαβρύτων, ο οποίος, μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές είχε διαβεβαιώσει το προηγούμενο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ότι είχε προμηθευτεί καρέκλες για το σύλλογό μας, πράγμα που δεν έγινε ποτέ).
Όμως υπενθυμίζουμε προς τον κ. Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή και διεκδικούμε παράλληλα, να κάνει το ίδιο πράξη την δρομολόγηση και μετέπειτα εκτέλεση των παραπάνω δύο αναφερόμενων έργων, τόσο σημαντικών για τον τόπο μας.

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ                                             ΡΕΚΟΥΤΗ ΑΝΘΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.