HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-0 από την Πόρτο, αλλά πέρασε στους «32» του Europa League

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Πόρτο, στην αυλαία των ομίλων του Champions League, αλλά δεν τουλάχιστον προχωρά στο Europa league. Η ομάδα του Μ...



Ο Ολυμπιακός έχασε από την Πόρτο, στην αυλαία των ομίλων του Champions League, αλλά δεν τουλάχιστον προχωρά στο Europa league.
Η ομάδα του Μαρτίνς έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από τους «δράκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», εντούτοις η νίκη (3-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μαρσέιγ, τη βοήθησε να τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου.
Ολυμπιακός-Πόρτο 0-2
Γκολ: 10' πεν. Οτάβιο (Πόρτο), 77' Ουρίμπε (Πόρτο)
Κίτρινες: Νανού (Πόρτο), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σεμέδο (Oλυμπιακός), Ραφίνια (Ολυμπιακός),Λουίς Ντίας (Πόρτο)
Κόκκινες: 79' Σεμέδο (Ολυμπιακός)
Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (35' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Μασούρας 46' Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (73' Σουντανί), Ελ Αραμπί (81' Μπα).
Πόρτο: Ντιόγκο Κόστα, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού, Γκρούγιτς, Εμπεμπα, Μπαρό (63' Ουρίμπε), Ζοάο Μάριο (71' Κορόνα), Οτάβιο (79' Σαρ), Φελίπε Άντερσον (63' Ντίας), Νανού, Τόνι Μαρτίνες (79' Εβανίλσον).

από: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.