Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εργασίες συντήρησης και άρσης επικινδυνότητας βελτιώνουν την πρόσβαση στην Ανατολική Αιγιάλεια

Με στοχευμένες παρεμβάσεις αντιμετωπίζονται κατολισθήσεις, καθιζήσεις και αποκαθίσταται η βατότητα στην 19η Επαρχιακή Οδό στο Δήμο Αιγιάλεια...



Με στοχευμένες παρεμβάσεις αντιμετωπίζονται κατολισθήσεις, καθιζήσεις και αποκαθίσταται η βατότητα στην 19η Επαρχιακή Οδό στο Δήμο Αιγιάλειας που περιλαμβάνει το τμήμα από το σιδηροδρομικό σταθμό Ακράτας – Ζαρούχλας προς Φενεό και Στυμφαλία μέσω Ακράτας, Βαλιμής και Αγριδίου. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, με τίτλο «Συντήρηση 19ης Ε.Ο στο Δήμο Αιγιάλειας» προϋπολογισμού 920.000 ευρώ για το οποίο σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου. 

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε μήκος 37 χλμ επί της επαρχιακής οδού που διασχίζει σχεδόν όλο τον ορεινό όγκο της περιοχής. Το έργο αναμένεται να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και να αναβαθμίσει την πρόσβαση προς την ανατολική Αιγιάλεια, ενισχύοντας περισσότερο την επισκεψιμότητα προς τις περιοχές φυσικού κάλους, όπως η λίμνη Τσιβλού. 

Στην εργολαβία περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης, άρσης επικινδυνότητας λόγω καθιζήσεων – κατολισθήσεων – διαβρώσεων του ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας και των πρανών των οδών, εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης της βατότητας, σήμανσης και τοποθέτησης ή τυχόν αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας, εργασίες αποκατάστασης ή συμπλήρωσης – επέκτασης τεχνικών έργων, τμηματικά και όπου χρειαστεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.