Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή στα 52 του, ο Καλαβρυτινής καταγωγής Ιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, σε ηλικία 52 ετών, ο καλαβρυτινής καταγωγής Γιάννης Μητρόπουλος (η μητέρα του ήταν το γένος Κα...



Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, σε ηλικία 52 ετών, ο καλαβρυτινής καταγωγής Γιάννης Μητρόπουλος (η μητέρα του ήταν το γένος Καϊάφα). Είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». 

Ο θάνατός του Γιάννη Μητρόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλο το κοινοβούλιο, τους αγαπημένους του αλλά και τους φίλους και συνεργάτες του.“Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους” δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστα Τασούλας.

2 σχόλια

  1. Απο οσο ξερω η καταγωγη του ειναι απο τον Μελιγαλα. Κριμα που πεθανε τοσο νεος. Ειμασταν φιλοι και καναμε πολυ παρεα. Εξαιρετος ανθρωπος με χιουμορ και παντα ευδιαθετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μητερα του ηταν απο τον Μελιγαλα για να ειμαστε ακριβεις. Ο Πατερας του ο Γεωργιος Μητροπουλος ηταν και αυτος ιατρος Καρδιολογος-Παθολογος εμενε στο Καλαμακι (Αθηνα). Εξαιρετος γιατρος και ο πατερας του και το λεω απο προσωπικη πειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.