HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τις 21:00 έως τις 05:00

Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση...



Έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση για την πανδημία.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, πλέον απαγορεύεται σε όλη τη χώρα η μετακίνηση των πολιτών κατά τις βραδυνές ώρες και συγκεκριμένα μετά τις 21:00 και έως τις 05:00, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Οι μετακινήσεις θα επιτρέπονται μόνο για λόγους:
– εργασίας
– υγείας
– συνοδείας κατοικίδιων
Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εξακολουθεί να απαιτείται η αποστολή sms προς το 13033, καθώς και η βεβαίωση εργαζομένου σε περίπτωση μετακίνησης για λόγους εργασίας.
Σε ό,τι αφορά την ατομική άθληση, ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι αυτή δεν αφορά στην άθληση, προπόνηση στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων, αλλά αυστηρά και μόνο στην ατομική άθληση σε συνθέσεις έως τρία άτομα και με ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κατά προτίμηση κοντά στην οικία των πολιτών.
Παράλληλα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επανέλαβε ότι το κυνήγι και το ψάρεμα δεν επιτρέπονται, ενώ για την τηλεργασία ανακοίνωσε πως κάθε οργανισμός του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υποχρεούται από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου να διαθέτει ανά πάσα στιγμή έκθεση που να τεκμηριώνει τη λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας.
Επίσης, ενθάρρυνε και συνέστησε και τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν στα συγκεκριμένα κριτήρια, μειώνοντας στον απολύτως απαραίτητο αριθμό, τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.
Απευθυνόμενος στους πολίτες, είπε πως οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Ωστόσο, επισήμανε πως είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, κατά το οποίο χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.
Δείτε τις ανακοινώσεις του Ν. Χαρδαλιά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.