Top Ad

HIDE

HIDE_BLOG

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Classic Header

Breaking News:

latest


Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών: Η ημέρα της δικαίωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών της Ελλάδας (Πρόεδρος του δικτύου είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος) σχε...


Ανακοίνωση εξέδωσε το Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών της Ελλάδας (Πρόεδρος του δικτύου είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος) σχετικά με την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" .
Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για την ιστορία της χώρας μας, για τη Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ελευθερία και τον Πολιτισμό μας. Σήμερα επιβεβαιώνεται ότι οι θεσμοί της Δημοκρατίας δεν υπονομεύονται και δεν υποκύπτουν στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία αλλά υπερασπίζονται τις αρχές της και τις αξίες της με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον.
Με την ιστορική αυτή απόφαση για το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, να καταδικάζεται ως εγκληματική οργάνωση και ύστερα και από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού να αποκλείσει το μόρφωμα αυτό εκτός της Βουλής των Ελλήνων, περνούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι νοσταλγοί του Ναζισμού και του Φασισμού που πλήγωσαν τη χώρα μας όσο κανείς άλλος.
Σήμερα δεν καταδικάστηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη μόνο οι εγκληματικές πράξεις τη Χ.Α αλλά και όλες οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν λάβει χώρα στη πατρίδα μας από τους Ναζί.
Ως Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδoς συνεχίζουμε τον αγώνα μας απέναντι σε κάθε είδους μορφής φασισμού , ρατσισμού και μισαλλοδοξίας. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς που δεν δικαιώθηκαν ποτέ και δεν είχαν τη δυνατότητα να δικαιωθούν, για τις οικογένειες μας που χάθηκαν από τους Ναζί. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τέλους…
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

2 σχόλια

 1. Δάνεια Ferratum

  Ferratum US, 318, 25 Goodlass Rd, L24 9HJ,
  Ηνωμένες Πολιτείες.
  +1 (754) 2417737, ferratum.loans@gmail.com

  Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
  Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) (+17542417737) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
  Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω επαφές
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com
  Whatsapp / Κλήση; +1 (754) 2417737

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή