HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψυχάρα η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ πήρε "χρυσό" βαθμό στην Πάτρα από τον ΑΡΗ

Μια ψυχωμένη Α.Ε.Καλαβρύτων πήρε χρυσό βαθμό στο "Αντρέας Κάνιστρας" από τον ΑΡΗ Πατρών, παίζοντας με εξαιρετική τακτική που εγκλ...

Μια ψυχωμένη Α.Ε.Καλαβρύτων πήρε χρυσό βαθμό στο "Αντρέας Κάνιστρας" από τον ΑΡΗ Πατρών, παίζοντας με εξαιρετική τακτική που εγκλώβισε τον πολύ δυνατό ΑΡΗ φτάνοντας τους 7 βαθμούς στην ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Η ομάδα του Κωστή Βλάχου έπαιξε πολύ έξυπνά με τρία στόπερ (Παπαγεωργίου, Αντύπα και Παπαδόπουλο) και δύο γρήγορους ακραίους (Γκλαβά και Ρετζίνο) να κλείνουν τους διαδρόμους. στο κέντρο Θεοτοκάτος και Σκιαδάς να έχουν φτιάξει "τείχος", στα χαφ Σταύρος Τσαβαλάς και Μητρόπουλος εγκέφαλοι και στην κορυφή ο Ασπρούκος, που επανήλθε δυνατά και έκανε πολλές φορές άνω-κάτω την άμυνα του ΑΡΗ.
Η ομάδα της Πάτρας από τις πολύ καλές ομάδες του Πρωταθλήματος πίεσε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει διαδρόμους και όποτε το κατάφερε έπεφτε επάνω στον τερματοφύλακα των Καλαβρύτων, Παπαδημητόπουλο που όπου χρειάστηκε έκανε σωτήριες, όσο και εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλάβρυτα σε αρκετές περιπτώσεις βγήκαν στην κόντρα και σε δυο περιπτώσεις έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ασπρούκο. Αξιόλογα δυο σουτ του Σταύρου Τσαβαλά και ένα του Μάριου Μητρόπουλου που καρδιοχτύπησαν το τερματοφύλακα του ΑΡΗ.
Για τον ΑΡΗ δυο καλές ευκαιρίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα εφναιδίασαν πιέζοντας ψηλά και κλέβοντας αρκετές μπάλες δημιουργούσαν προβλήματα στους γηπεδούχους. Ο Κωστής Βλάχος άλλαξε τους δυο ακραίους που έτρεξαν πολύ, Γκλαβά με Βελάνα και Ρετζίνο με Π. Βλάχο και τα "φρέσκια πνευμόνια"  έδωσαν ανάσες στην άμυνα και τους Ασπρούκο και Μητρόπουλο με Βραχλιώτη και Κουτρουμάνη που επανήλθε από τραυματισμό, οι οποίοι πίεσαν και ανακάτεψαν την άμυνα του ΑΡΗ.
Οι γηπεδούχοι είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες, ένα δοκάρι και μια κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδημητρόπουλου και τα Καλάβρυτα δυο πολύ καλές ευκαιρίες με Τσαβαλά και Μητρόπουλο μετά από εξαιρετικές προσπάθειες Κουτρουμάνη και Βλάχου αντίστοιχα.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες και με τα Καλάβρυτα ένα χρυσό βαθμό στις αποσκευές τους.
Εξαιρετική διαιτησία του Μαχαίρα-Μουστάκα και των βοηθών του Βασιλόπουλου και Τζούρα.
 
       

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.