HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με σκόρερ τον 16χρονο Ρετζίνο η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ πέτυχε μεγάλο "διπλό" στην Πάτρα

  Με ψυχή και πολύ πάθος η Α.Ε.Καλαβρύτων, πέτυχε ένα μεγάλο διπλό στην Πάτρα απέναντι σε στην πολύ δυνατή ομάδα "Δαβουρλής".  Με ...

 

Με ψυχή και πολύ πάθος η Α.Ε.Καλαβρύτων, πέτυχε ένα μεγάλο διπλό στην Πάτρα απέναντι σε στην πολύ δυνατή ομάδα "Δαβουρλής".
 Με σκόρερ τον ταλαντούχο 16χρονο Ρετζίνο Κέφα, ο οποίος μπήκε στο 20΄αντικαθιστόντας τον τραυματία Παπαχριστόπουλο, σημείωσε στο 82΄ένα φοβερό και δύσκολο γκολ με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή του Κοκοτστή.
Μέχρι εκείνο το σημείο ο Δαβουρλής είχε την κατοχή αλλά η άψογη τακτική με πολλές αλληλοκαλύψεις δεν άφησε διαδρόμους στους γηπεδούχους, που φημίζονται για το γρήγορο παιχνίδι τους αλλά και την αποτελεσματικότητά τους να πετύχουν κάτι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ: 82′ Κέφα 
Συνθέσεις:
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92(Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Κλαφουντζής (59’ Κοντομίχος), Πρέμτος, Τελέγκος, Πρέμτο, Πολίτης (46’ Γουργουρίνης), Κουμπουρλής, Ανδρικόπουλος (46’ Κουλούρης), Μακρής, Σεκερσάββας, Ανδρεοσόπουλος (74’ Παναγιώτου).
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Λέσης, Παπαχριστόπουλος (20’ Κέφα), Γκλαβάς, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Βραχλιώτης (72’ Αναγνωστόπουλος), Τσαβαλάς, Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.