HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνετη επικράτηση της Α.Ε.Καλαβρύτων επί της Αρόης, παρά το ισχνό 1-0 (ΦΩΤΟ)

Άνετη επικράτηση της Α.Ε.Καλαβρύτων επί της Α.Π.Ο.Αρόης παρά το πλασματικό σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάκης Βραχ...


Άνετη επικράτηση της Α.Ε.Καλαβρύτων επί της Α.Π.Ο.Αρόης παρά το πλασματικό σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάκης Βραχλιώτης στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα των Καλαβρύτων διπλασίασε έτσι τις νίκες της στον Πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας στην τρίτη αγωνιστική.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με το σκορ να την αδικεί αφού το παιχνίδι ήταν ένα μονόλογος της Α.Ε.Κ. με πολλές ευκαιρίες
Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλάβρυτα πίεσαν από την αρχή όμως η μαζική άμυνα των φιλοξενουμένων να δυσκολεύει το ξεκλείδωμα της άμυνας, μέχρι το 45΄όπου ο Θεοτοκάτος με πολύ πείσμα κέρδισε σχεδόν χαμένη μπάλα και γύρισε στον Βραχλιώτη που με εντυπωσιακό γυριστό σουτ κεραυνοβόλησε το τέρμα της Αρόης.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα ανέβασαν στροφές και έχασαν πολλές ευκαιρίες και μερικές από αυτές που... δεν χάνονται (52 Θεοτοκάτος, 54 Μητρόπουλος, 64΄Παπαδόπουλος (απευθείας εκτέλεση φάουλ) 72 Τσαβαλάς και 77 Γ.Αναγνωστόπουλος). Στα τελευταία λεπτά η Αρόη βγήκε για να κερδίσει κάτι αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Λέση.
Πολύ καλή η διαιτησία του Νίκου Μέρμηγκα και των βοηθών Θεοφανόπουλου και Βαρνακιώτη
Συνθέσεις
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κωστής Βλάχος): Λέσης, Ρετζίνο (79 Γκεράρντ), Γκλαβάς (70 Βελάνας), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Θεοτοκάτος, Σκιαδάς, Βραχλιώτης (52 Αναγνωστόπουλος),Τσαβαλάς Στ, Μητρόπουλος
ΑΡΟΗ (Δρακοπαναγιώτης): Παλαιοθώδορος, Δημόπουλος Ν (77 Γκόλφης), Ντέτης (56 Ορούτσι), Τσιούλος, Κουκίδης (69 Σαριδάκης), Πλάτανος, Σουγλέρης, Χότζα, Κατσαντώνης (56 Ποδαράς), Νταγιάντας, Δημόπουλος Μ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Άνω Καστρίτσι-Θύελλα Αιγίου, 3-1 (28′ Μπαλατής, 44′ αυτ. Αθανασίου, 52′ Γκοτσόπουλος / 3′ Καραϊνδρος) 
AΠΣ Πάτραι Α.Π.Σ.-Δαβουρλής K. 92, 2-0 (35′ πεν. Δημητρακόπουλος, 79′ Μωραϊτης) 
Αετός Πατρών-Αιγείρα/Ακράτα, 2-1 (9′ Λυμπέρης, 15′ Πανόπουλος / 29′ Ζίζηλας) 
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-Άρης Πατρών, 2-1 (9′ Σπαθής, 32′ Πήλιουρας / 68′ Λάτσης) 
Νίκη Προαστίου-Αετός Ρίου 3-1 (5′ Σαμαντάς, 37′ πέν. Σαρρής, 77′ Καρελάς / 58′ Ιντζές)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.